بیمه حوادث و ضرورت انجام این بیمه نامه

 در اشخاص, انواع بیمه نامه ها

بیمه حوادث اشخاص بعد از بیمه شخص ثالث یکی از مهم ترین نیازهای بیمه‌ای مردم به حساب می‌آید که می‌تواند هنگام بروز حوادث بسیار کارآمد و مفید باشد. بسیاری از مردم تصور می‌کنند بیمه‌نامه حوادث فقط یک نوع ساده از بیمه است.بیمه حوادث، یکی از انواع بیمه اشخاص است که به دو دسته‌‌ی بیمه حوادث انفرادی و گروهی تقسیم می‌شود. در این بیمه‌نامه، فرد می‌تواند خود را به صورت ۲۴ ساعته در برابر انواع حوادث بیمه کند. معمولا افراد از این بیمه بیشتر برای مدیریت هزینه‌‌های حوادث استفاده می‌‌کنند.

بیمه حوادث اشخاص چیست؟

به طور کلی موضوع این بیمه پوشش سانحه و حادثه‌ای است که می‌تواند منجر به فوت، نقص عضو و از کار افتادگی دائم کلی یا جزئی، از کار افتادگی موقت، جراحت و صدمات بدنی و هزینه‌های پزشکی شود. موضوع بیمه حوادث پرداخت خسارت معین در صورت فوت مورد بیمه یا نقص عضو و از کارافتادگی و جبران هزینه‌های درمانی ناشی از وقوع حوادث مشمول بیمه است.

برای اطلاع از بیمه های بازنشستگی اینجا کلیک کنید.

پوشش های بیمه حوادث

همان‌‌طور که اشاره شد، پوشش‌های اصلی بیمه حوادث شامل پرداخت غرامت فوت، نقص عضو و از کارافتادگی‌‌ است. در اسناد بیمه ازکارافتادگی به دو دسته «دائم –کامل» و «موقت– جزیی» تقسیم می‌‌شود. بطور کلی میزان غرامتی که بابت ازکارافتادگی «دائم-کامل» پرداخت می‌‌گردد، معادل سرمایه فوت است. اما میزان غرامت پرداختی برای ازکارافتادگی «موقت- جزیی» به آسیب و خسارت بیمه‌گزار بستگی دارد.

تمام بیمه‌های حوادث انفرادی غرامت‌‌های اصلی را پوشش می‌‌دهند. در ادامه توضیحات این پوشش‌‌ها بصورت کامل ارائه می‌‌شود:

غرامت فوت: اگر حادثه‌‌ی منجر به فوت بیمه‌گزار تحت پوشش بیمه حوادث انفرادی باشد، بیمه‌گر باید سرمایه فوت را به ذینفعان بپردازد.

سرمایه فوت و نقص عضو: هنگام عقد قرارداد بیمه‌نامه، بیمه‌گزار مبلغ سرمایه فوت را تعیین می‌کند. معمولاً مبلغ سرمایه فوت دارای یک میزان حداکثر است. این مقدار حداکثر، به توانایی شرکت بیمه در پرداخت سرمایه فوت بستگی دارد. مبلغ سرمایه فوت یکی از عوامل تأثیرگذار در حق بیمه حوادث انفرادی است.

غرامت نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم (کلی یا جزئی): یکی دیگر از غرامت‌های اصلی بیمه حوادث انفرادی نقص عضو یا ازکارافتادگی دائم (کلی یا جزئی) است. ممکن است یکی از حوادث تحت پوشش بیمه‌نامه، سبب قطع، تغییرِ شکل یا ناتوانیِ عضوی از بیمه‌‌گزار شود. در این‌‌شرایط، بیمه‌گر باید مطابق بیمه‌نامه، سرمایه فوت و نقص عضو را به بیمه‌گزار پرداخت کند. اما این پرداخت به‌‌شرط آن‌‌ است‌‌ که حداکثر تا دو سال بعد از وقوع حادثه عواقب آن بروز نماید.

برای اطلاع از بیمه های آسانسور اینجا کلیک کنید .

پوشش‌‌های فرعی بیمه حوادث انفرادی

پوشش‌های دیگر بیمه حوادث اختیاری هستند و انتخاب آن‌ها بر عهده بیمه‌گزار است. فرد با انتخاب این پوشش‌‌ها لازم است حق‌‌بیمه بیشتری پرداخت کند. غرامت‌های فرعی عبارتند از:

هزینه‌‌های پزشکی ناشی از حادثه: یکی از غرامت‌های فرعی بیمه حوادث انفرادی پرداخت هزینه‌های درمانی و پزشکی بیمه‌گزار تا سقف مشخص ‌شده در بیمه‌نامه است. در صورت بروز حادثه، بیمه حوادث انفرادی تا سقف مقرر هزینه‌های پزشکی را می‌پردازد. سقف مشخص شده هزینه‌های پزشکی ۱۰ تا ۲۰ درصد سرمایه فوت است.

غرامت روزانه عمومی ناشی از حادثه: در صورت بروز حادثه و ازکارافتادگی موقت، بیمه‌گر موظف به پرداخت غرامتی بابت ازکارافتادگی بیمه‌گزار می‌شود. مبلغ غرامت حداکثر برابر با ۱۲ ده هزارم از سرمایه فوت و نقص عضو بیمه‌گزار است که به بیمه‌نامه بستگی دارد. فقط حوادثی که تحت پوشش بیمه حوادث انفرادی باشد شامل این پوشش می‌شود.

نوشته های اخیر

یک نظر بدهید

نوشتن را شروع کنید و اینتر را بزنید

به مشاوره نیاز دارید؟ همین حالا پیام دهید.
گفت و گو در واتس اپ
سلام! برای گفتگو در WhatsApp روی پشتیبان آنلاین کلیک کنید.